Plataforma On-Line de Ocupación y Formación ODL Ascó
Detall de la Formació

L’Ajuntament d’Ascó organitza 4 microcàpsules formatives que pretenen formar a la ciutadania de l’ús de la Seu Electrònica.

Creació de idCAT mòbil: dilluns, 13 de novembre de 17 a 17:45 h a la Biblioteca Municipal. Places limitades a 10 persones. Es necessari inscriure’s prèviament complimentant el formulari que trobareu a https://forms.gle/HRojQMGXTwqLxgvAA.

Visualitza i coneix el web municipal: dilluns, 20 de novembre de 17 a 17:45 h a la Biblioteca Municipal. Places limitades a 10 persones. Es necessari inscriure’s prèviament complimentant el formulari que trobareu a https://forms.gle/Ve3d7PXcJWLx7rR86.

Seu Electrònica municipal: dilluns, 27 de novembre de 17 a 17:45 h a la Biblioteca Municipal. Places limitades a 5 persones (ampliable fins a 10, sempre i quan es porti el seu propi portàtil personal). Es necessari inscriure’s prèviament complimentant el formulari que trobareu a https://forms.gle/WscD5yXXAJaSVKcHA.

eAgora, funcions útils: dilluns, 4 de desembre de 17 a 17:45 h a la Biblioteca Municipal. Places limitades a 10 persones. Es necessari inscriure’s prèviament complimentant el formulari que trobareu a https://forms.gle/Tmp656HBQ2g8UsLU9.


** Per a inscriure't en aquesta Oferta, t'has de registrar a la Plataforma de l'ODL.

Tornar a la Pàgina Principal de la Borsa de Treball

Software a Mida By Nemon Intelligence In Business, SL 2024